Skola och specialpedagogik

Med över 20 års professionell erfarenhet av scenframställan, retorik och föreläsningar – kan vi erbjuda specialpedagogisk tjänst i form av serviceavtal för förskolor, grundskola och gymnasium.

På ett effektivt sätt ger vi skolor och pedagoger rätt stöd, hjälp och kontinuitet av legitimerad specialpedagog med lång och bred erfarenhet från olika verksamheter. Det för att skapa bästa förutsättningarna för den enskilda eleven för framtida lärande.

Vår breda erfarenhet från arbete i olika skolor, gör att vi snabbt kan se behov och arbeta med rätt sak. Att arbeta metodiskt och verksamhetsnära blir win-win för både skolor, pedagoger och barnen.

Alexandra Lindén

Specialpedagog och har sedan -93 arbetat med barn och ungdomar i behov av särskilt stöd. Hon har stor erfarenhet av arbete både på förskolor och grundskolor samt Ågrenska och Specialpedagogiskt centrum i Kungsbacka. Sedan 2006 är hon specialutbildad för att föreläsa och leda ungdomar i grundskola och gymnasium.

Kontaktuppgifter

Telefon: 0702576831
E-post: alexandra@schelegruppen.se

Alexandra Lindén

Vi kan samhälle, företagande och kommunikation. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för tillväxt och utveckling.

Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbsida. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor genom att klicka på "acceptera".  Lär dig mer