Om oss

Vi kan samhälle, företagande och kommunikation. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för tillväxt och utveckling.

Likt ett frö som rotar sig och gror, som med bra förutsättningar växer till att bli en vacker blomma och med vinden sprider sig till nya platser. Samma gäller människor, företagande, samhällsutveckling och god kommunikation. Bra berättelser – som ett frö – berättas vidare igen, och igen och igen.

Med gedigen erfarenhet vet vi vad som krävs för att fler frön ska gro. Vi både hittar dem och får dem att växa sig starka och spridas vidare. Vi vet vad som ska paketeras i din berättelse, och hur, när och var det bäst kommuniceras.

Charlotte Schéle

Charlotte Schéle

Ekonom och tidigare regionchef på Svenskt Näringsliv, som sedan slutet av 90-talet arbetat professionellt med moderators- och konferencieruppdrag vid sidan av utbildningar och yrkesroller. Hon har erfarenhet av förtroendeuppdrag och sitter idag i styrelserna för Länsförsäkringar Halland, Sparc Group och Ung Företagsamhet Halland.

Schélegruppen-Ellen

Ellen Karlsson

Kommunikatör, projektledare och copywriter som kommer närmast från byråvärlden. Hon har tidigare arbetat med PR, PA och kommunikation på Svenskt Näringsliv och vid sidan av sina yrkesroller arbetat med styrelseuppdrag som främjat entreprenörskap, kompetensförsörjning och utbildning.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbsida. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor genom att klicka på "acceptera".  Lär dig mer