Affärsutveckling

Utveckling sker ständigt och skapar utmaningar och möjligheter. Vi vet hur vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för ledarskap, företagande och samhälle.

Strategi- och verksamhetsutveckling

Tillsammans har vi många års erfarenhet av att bygga, driva och leda bolag, projekt och medarbetare mot gemensamma mål. Vårt arbete präglas av glädje, välmående och goda drivkrafter. Vi älskar att göra bra saker, med bra människor och deras bolag.

Senior Advisor

Med nya ögon och andra perspektiv bidrar vi i strategiska och operativa frågeställningar för just din verksamhet. Efter hundratals kundmöten och företagsbesök – tack vare tidigare roller inom näringslivet – har vi sett företagarnas och företagens utmaningar. Men framför allt har vi sett all potential och möjligheter. Förståelse, erfarenhet och nytänkande är våra främsta styrkor.

Konceptutveckling

Bakom varje företag finns en berättelse om hur allt en gång startade och en rad följdfrågor – varför, vem, vad, när? Genom storytelling skapar vi koncept som stärker bolagets syfte och mål. Vi gör allt från grafiska profiler och konceptmanualer, till communities, utbildningar och andra kommunikativa initiativ.

Vi kan samhälle, företagande och kommunikation. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för tillväxt och utveckling.

Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbsida. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor genom att klicka på "acceptera".  Lär dig mer