Kommunikation

God kommunikation sker när vi använder både hjärta och hjärna. Vi kan kommunikation i många olika former, internt som externt, och letar alltid efter nya sätt att nå ut på.

Public Affairs

Med lång erfarenhet av strategiskt och operativt påverkansarbete på nationell, regional och lokal nivå, vet vi hur du kan vara med och påverka dina förutsättningar i samhället samtidigt som du stärker ditt – och ditt företags – varumärke.

Public Relations

Skapa synlighet och engagemang i traditionella och digitala plattformar med rätt, relevant och trovärdigt innehåll. Med tusentals artiklar, pressmeddelanden, debattartiklar och inlägg i bagaget, vi vet vi vad som fungerar och hur det ska paketeras.

Digitala plattformar

Strategiskt, värdeskapande och insiktsdrivande innehåll för att stärka varumärkeskänndom, employer branding och driva försäljning i sociala medier samt andra digitala plattformar. Vi bygger även digitala utbildningar och har god kunskap i flertalet kundbaserade system.

Hemsidor & E-learning

Tack vare många års erfarenhet i rollen som såväl beställare som leverantör (och med stor nyfikenhet) skapar och bygger vi webbsidor samt digitala utbildningar/e-learning. Vi gör allt – från att lyssna till förväntan och önskemål, skriva innehåll och designa, fota och filma, till slutförande och genomförande.

Vi kan samhälle, företagande och kommunikation. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för tillväxt och utveckling.

Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbsida. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor genom att klicka på "acceptera".  Lär dig mer