Moderatorsuppdrag

Lika viktig som talaren är på ett arrangemang, är moderatorn och teamet runt scenen. Tillsammans skapar vi trygga och trevliga arrangemang där syftet uppnås.

w

Scen

Efter flertalet år i rampljuset och i egen regi, har vi erfarenhet av att närvara på scen i olika sammanhang, konstellationer och målgrupper i publiken. Där samhällsfrågor, budskap och lösningar är i fokus.

Samtalsledare

I frågorna finns svaren. Vi vet vad som krävs för att skapa intressanta och minnesvärda dialoger och debatter mellan människor. Där likheter, olikheter, gillande eller ogillande är positiva framåtsträvande krafter.

Z

Upplägg och innehåll

Tack vare våra tidigare roller, framför allt på Svenskt Näringsliv och inom event- och kommunikationsbranschen, vet vi vad som skapar magi på och runt scenen. Från ankomst och programinnehåll, till måltid och underhållning.

Otroligt proffsigt modererat. Inspirerande!

Anna Liljenby,
Fastighetsägarna GFR

Vi kan samhälle, företagande och kommunikation. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för tillväxt och utveckling.

Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbsida. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor genom att klicka på "acceptera".  Lär dig mer