Skola

Skola

Som lärare står man på scen hela dagarna. Med extern auskultering får lärare nya ögon och öron på hur undervisningen kan bli bättre och mer stimulerande för framtida lärande – både för läraren och eleverna. Med konkret feedback och praktiska tips finns det enorma möjligheter att utvecklas på scen – både som lärare och som individ!

ˮ

Har över 20-års professionell erfarenhet av scenframställan, retorik och föreläsningar. Specialutbildad under 2006 för att föreläsa och leda ungdomar i grundskola och gymnasium.

Charlotte Schéle
Tfn: +46 70 382 94 08
charlotte@schelegruppen.se

Skola lärarstöd
skola

Specialpedagogik

Specialpedagogisk tjänst i form av serviceavtal för förskolor, grundskola och gymnasium. På ett effektivt sätt får skolor och pedagoger rätt stöd, hjälp och kontinuitet av legitimerad specialpedagog med lång och bred erfarenhet från olika verksamheter. Det för att skapa bästa förutsättningarna för den enskilda eleven för framtida lärande.

ˮ

Min breda erfarenhet från arbete i olika skolor, gör att jag snabbt kan se behov och arbeta med rätt sak. Att arbeta metodiskt och verksamhetsnära blir win win för både skolor, pedagoger och barnen.

Alexandra Lindén
Tfn: +46 70 257 68 31
alexandra@schelegruppen.se